Zomerkampioen 2023

De zomerkampioen werd  donderdag 28 september terecht in het zonnetje gezet. Wel figuurlijk, want zoveel zon was er op het moment dat Rob Noordergraaf de trofee kreeg niet. Wel was het een zachte herfstavond met een heldere volle maan en ook af en toe waren er zelfs sterren te zien.

Triomfantelijk en met een grote glimlach van oor tot oor ontving hij van de wedstrijdleiding de welverdiende eerste prijs. Tja boze tongen beweerden dat hij het ook wel een beetje te danken had aan de gunstige lotingen of de  doping die hij gebruikte omdat hij als enige heerlijk kan genieten van een Leffe tripple. Kletspraat. Rob heeft een groot voordeel, hij  kan zich goed afsluiten van de buitenwereld  en zich 100% focussen op zijn doel. Overtuigend en met veel gebaar en af en toe heel wat decibellen wist hij zijn boules precies op de winnende plek te krijgen. Ook tireerde hij als een ware wereldkampioen zijn boules precies en met loepzuivere schoten op die van de tegenstanders. Menig tegenstander kreeg geen poot aan de grond.

Op een mooie tweede plek stond Ary Poot. Al heel wat jaren draait hij mee in de top 3. Hij heeft de gave om snel achter elkaar boules heel hard te tireren over een grotere afstand en die dan ook te raken. Hij en ook Rob kregen van de wedstrijdleiding naast de trofee ook een dikke pakkerd.

Toen Leny Gebuis ook haar prijs in ontvangst mocht nemen klonk er een luid applaus en heel Maassluis-West hoorde “Leny Leny”. Het had niet veel gescheeld of de dames hadden haar gejonast. Leny nam op bescheiden wijze haar prijs in ontvangst.

 

De Prijswinnaars

 

De eindstand staat bij toernooien