ZAMI-competitie

Zaterdag 30 april 2022 waren er 24 teams aanwezig op onze banen. Er stond een koude noordenwind en menig speler trok vlug zijn of haar  winterjas aan om het toch een beetje warm te hebben.

Allez Tirer speelde tegen het  team ” De Vaste Voet ” uit Sassenheim. Ger speelde de eerste partij een tête a tête en  hij won deze partij en ook  Ben, Attie en Marcel, die een  een triplette speelden, wonnen de eerste partij. Ook de twee doublettes  daarna werden ook gewonnen. Ben verloor   zijn tête a tête maar gelukkig werd de triplette door Attie, Marcel en Ger gewonnen.

De einduitslag was 5 voor Allez Tirer en 1 voor De Vaste Voet. Natuurlijk was het fijn om de competitie met winst af te sluiten maar bovenal was het een super gezellige en sportieve dag.

Er waren heel wat complimenten te horen over het nieuwe meubilair, maar vooral de heerlijke soep die Marcel gekookt had spande de kroon. Toen  Sjaan te horen kreeg dat er bijna geen worst meer in de soep zat was ze niet te beroerd om op de fiets te springen om voor extra worst te zorgen. De bardienst had een drukke dag. Chapeau bardienst! (Riet, Sjaan, Jan , Hannie en Piet) . Jacques was vandaag onze scheidsrechter en met zijn zuidelijke inborst straalde hij zoals altijd weer enorme rust uit.