Winterkampioen Allez Tirer

 

 

Donderdag 31 maart was de laatste dag van de wintercompetitie bij Allez Tirer.

De lente was al 10 dagen bezig, maar buiten dwarrelde de natte sneeuw er lustig op los. Gelukkig werd in de boulodrome gespeeld en hadden de spelers geen last van de kou en de nattigheid.
Het bleef spannend tot de laatste ronde. Drie spelers maakten kans op de felbegeerde titel. Ary Poot, Hannie Plomp en Marcel Willems moesten alle zeilen bijzetten om kampioen te worden. Voor Marcel viel het doek na de eerste partij.
Uiteindelijk bleek na een spannende laatste ronde Ary toch de terechte kampioen.
Aan de wedstrijdtafel werd heel wat gerekend. Gelukkig kon de wedstrijdcommissie de hulp in roepen van bondsscheidsrechter Jacques Claessen. Hij had al vaker met dit bijltje gehakt en kon erop toezien dat alles eerlijk verliep.
Nr 1 en kampioen Ary Poot, nr 2 Hannie Plomp, nr 3 Marcel Willems, nr 4 Bert Bouman en nr 5 Dick Niemantsverdriet.
Na afloop trakteerde het bestuur op een lekker hapje en een drankje. Om 23.30 ging het licht uit en ook de verwarming ging op de spaarstand.
Volgende week donderdag 7 april 2022 begint de zomercompetitie en hopelijk is dan alle sneeuw verdwenen en kan er buiten gespeeld worden op onze prachtige banen. Wilt u ook een balletje komen gooien, kijk dan op de website van ALLEZ TIRER ( www. alleztirer.nl ) wanneer onze accommodatie open is.
Nog wat sfeerfoto’s