Winterkampioen 2022-2023 Jacques Claessen

De winter is voorbij maar de winterkampioen is bekend. Niemand minder dan Jacques Claessen. Hij ging als de brandweer deze periode. Niet te verslaan en menig  bouler was blij als hij met hem mocht spelen, maar moest je tegen hem bij een doublet dan had je er een behoorlijk zware kluif aan. Hij is de terechte kampioen. Ook de nr 2 John Rijnders en de nr 3 Marcel Willems speelden het hele seizoen puike wedstrijden.

 

Ger Hogervorst viel net buiten de prijzen. Hij stond weken op nr 2 maar op de laatste speelavond verloor hij er twee, 1 partij zelfs met een Fanny, en duikelde hij naar plek 4. Ontroostbaar was hij en bijna alle dames hadden met hem te doen. Ze probeerden hem nog te troosten met lieve woordjes maar het verdriet was huizenhoog.

De wedstrijdleiding had ook deze keer de zaakjes weer prima op orde en om stipt half 11 rolde de eindstand uit de printer iedereen werd verrast met een heerlijk broodje uit de oven. Hannie had haar stinkende best gedaan. De broodjes roken trouwens heerlijk naar kaas en worst en zakdoeken moesten tevoorschijn worden gehaald omdat het water uit de mond stroomde. Verrukkelijk. Ze zou zo kunnen meedoen bij Heel Holland bakt.

Niemand had trouwens opgemerkt dat zij en Henk in de Maassluise Courant stonden bij een groepsfoto met allemaal bruidsparen. 50 jaar getrouwd. Gefeliciteerd en nog veel, gezonde jaren samen.

 

In april begint de zomercompetitie, alhoewel de temperatuur erg laag is en er absoluut geen zomerse temperaturen op de thermometer verschijnen, wordt er toch vanaf volgende week buiten gespeeld.Natuurlijk wordt er bij slecht weer uitgeweken naar de hal.

Enkele sfeerfoto’s