WCK Quintus-Allez Tirer 8-10

Wat een spannende avond was het maandag 9 januari in Kwintsheul tegen Quintus. Kees was vanuit Maasdijk zonder zijn boules vertrokken en gelukkig kon hij boules lenen van Ben en hoefde Annemiek niet naar het afgelegen sportcomplex te komen om hem zijn boules te brengen.

De thuisspelers wisten het thuisvoordeel optimaal te gebruiken. In een heerlijk verwarmde kas, waar de geraniums weelderig bloeiden, rolden de pointeurs van Quintus de ballen keer op keer tot op de millimeter bij het butje.

Om gek van te worden. Na de eerste ronde stond het 4-2. Een beetje beduusd werd er in de eerste pauze overlegd welke tactiek er gevolgd moest worden. De tweede en zeker de derde ronde zorgden ervoor dat AT toch met de winst naar Maassluis vertrok.

Hans en Anneke zorgden in hun laatste partij, dat de stand 9-8 in het voordeel van AT werd. Hannie en Piet, die voor het eerst  als invaller “ proefde “ aan de WCK, zorgden voor een ongekend spannende eindstrijd. Hannie wist op knappe wijze het butje over de uitlijn te spelen bij een stand van 12-11 en had nog 1 boule over, zodat het 13-11 werd en AT opgelucht adem kon halen.