Tapasmiddag

Wat een leuke verrassing had de wedstrijdcommissie deze keer bedacht. Het einde van de zomer werd ingeluid met een gezellige tapasmiddag. De intekenlijst hing nog niet aan het prikbord of iedereen was er als de kippen bij om zeker te weten dat ze mee konden doen. Corrie en Hannie hadden daarom ook vrije uitloopkippen omgetoverd tot heerlijke hapjes. En niet alleen kippenpoten  lagen er op de bar; balletjes in tomatensaus, wraps met zalm en  met kip, gevulde eieren, mega grote olijven, aïoli van Helga,( het geheime recept heeft ze onder enorme druk van Riet prijsgegeven en het zal een dezer dagen op de site verschijnen) stokbrood met verschillende soorten vlees en ook met kaas, tortilla, gazpacho, manchego, toastjes met zalm en roomkaas  Te veel om op te noemen en allemaal even heerlijk.Het was geweldig. Meerdere boulers vulden hun bordje wel drie keer.

Er werden ook nog twee wedstrijden gebould. Van te voren was er verteld dat  dat er prikprijzen zouden worden uitgedeeld en de sponsor van deze geweldige dag( Schildersbedrijf Bert van der Vaart, geen familie van Rafael van der Vaart) had samen met  zijn secretaresse heel wat cadeaus in de avonduren ingepakt.  Op de eerste plek  eindigde Herman de Blij,  nr2 Hans Roskam en nr3 Ben Sijstermans. Hans dacht dat hij een grote,kromme worst als prijs mee naar huis mocht nemen, maar vanwege de bezuinigingen ging deze worst tot grote teleurstelling van ook Anneke terug de koelkast in.

(De einduitslag van het tapastoernooi staat op de site bij toernooien.)

De prikprijzen werden door de secretaris uit haar bingozakje gehaald. Als een volleerd bingospeelster rammelde zij vakkundig met de balletjes en de voorzitter deelde dan de prijzen uit. Het viel wel op dat er veel prijzen naar de ” broodboulefamilies “gingen.

De hele middag stond in het teken van gezellig boulen, samen lachen en lekkere hapjes eten.

Bardienst bedankt en natuurlijk een dikke duim voor de wedstrijdcommissie. Tot volgend jaar.