Sinterklaastoernooi

  1. Zondag 27 november was er bij Allez Tirer het gezellige Sinterklaastoernooi.  Niet roetveeg Piet of zwarte Piet won het toernooi  maar Verkade Piet ging met de eerste prijs aan de haal. Ongelooflijk zoals deze Piet zijn ballen wist te plaatsen. Natuurlijk had hij duidelijke instructies van de Sint. “ Plaats op het butje”. En zoals altijd gehoorzaamde Piet.

Piet met zijn prijs (grote kaars)

Achter de bar stonden Hans en  Anneke. Ik stel voor dat we die twee altijd achter de bar willen. Geweldig duo en ook zo’n voortreffelijke bediening en altijd goedlachs.  Onze wedstrijdcommissie, bestaande uit Corrie en Hannie, hadden alles perfect  geregeld. De culinaire Pieten, Nellie M, Hannie en Corrie waren vandaag ook aanwezig, Ze hadden gevulde speculaas,

kippenpoten, gehaktballetjes, satésaus en  stokbrood met kruidenboter gemaakt. Smullen geblazen.Alle spelers hadden een cadeautje meegenomen en op de grote tafel neergezet en hoofdpiet Hannie liet om de beurt ,wel met inachtneming van de scorelijst, iedere speler een cadeautje uitpakken. Er waren leuke prijzen voor iedereen.Meerdere spelers waren blij verrast met enorme kaarsen, dozen met rumbonen, chocolade letters, overheerlijke cake en Chris was dolgelukkig met advocaat en slagroom,  Wel keek hij een beetje jaloers naar Paulien die als echte broodbouler met twee stokbroden naar huis ging.Ellie H kon haar geluk niet op met haar bonbons.Volgens haar konden ze op geen betere plek terecht komen.

Het was een super gezellige dag.

De einduitslag staat bij wedstrijden- uitslagen toernooien.


Heerlijke hapjes

“Hier moet je plaatsten”