Sinterklaastoernooi bij Allez Tirer

Zondagmiddag om half twee werd het jaarlijkse sinterklaastoernooi gehouden bij Allez Tirer. De coronaregels werden strikt gehandhaafd en twee hulppieten zorgden dat alles vlekkeloos verliep. De Sint en zijn hoofd-en dichtpiet (B v/d V & G v/d V ) hadden ook dit jaar weer voor allerlei lekkers gezorgd. Sjaan trakteerde vanwege haar verjaardag en Ria liep met grote schalen af en aan en sommelier Chris vulde menig glas voor alleen lieve boulers ( dat waren er dit jaar 28 )  Veel leden durfden dit jaar niet te komen. Zouden ze stout geweest zijn dit jaar? We zullen het nooit te weten komen. Hopelijk doen ze volgend jaar wel weer mee.

Precies op tijd  had de wedstrijdsecretaris  de loting geprint en ook op het scherm kon men lezen tegen wie er gespeeld moest worden. De mondkapjes werden tevoorschijn gehaald en tot aan de hal werden de mondkapjes ook keurig gedragen. In de hal mochten ze af.  Na 15 minuten  werd er omgeroepen dat de wedstrijden gestaakt moesten worden omdat er nog twee spelers wilden meespelen. Hoogstwaarschijnlijk stonden de horloges van deze sterspelers nog op zomertijd of hun klokjes deden het niet.  ( namen zijn bij de redactie bekend)

Zonder ook maar een onvertogen woord werd er opnieuw gespeeld. Er werd veel gelachen en in de kantine kon men vrolijke Sinterklaas liedjes horen. Na twee partijen was de winnaar bekend.

nr 1 Koos Muis.  2 gewonnen en 19 punten. Hij kwam( te laat), zag en overwon.

nr 2 Hannie Plomp. 2 gewonnen en ook 19 punten. (Koos was fitter en behaalde in de eerste partij meer punten

nr 3 Nel Niemandsverdriet ook 2 gewonnen en 11 punten

.   1 Koos in het midden, 2 links Hannie en 3 rechts Nel 

 

Klik hieronder voor de volledige uitslag.

Sinterklaastoernooi 2021 Eindklassement

 

Onze huisfotograaf Piet zorgde voor leuke en mooie foto’s.

Hieronder twee collages.