Orchideeëntoernooi

Zondag 26 februari hield Allez Tirer haar jaarlijkse orchideeëntoernooi. Met recht kon er gesproken worden van een perfect georganiseerd toernooi. Prachtig, mooie orchideeën stonden te prijken op de wedstrijdtafel en te wachten op de prijswinnaars. De wedstrijdcommissie had de planten goed vertroeteld en ze stonden mooi in de knop. Buiten scheen het zonnetje en de meeste spelers stonden te popelen om een balletje te gooien. Er werden twee wedstrijden gespeeld en daarna waren er heerlijke hapjes voor alle spelers. Paulien Feelders had samen met Hannie en Corrie haar beste beentje voorgezet en werkelijk als meesterbakker zelfs Robert van Beckhoven verslagen met al haar baksels. Smullen voor iedereen.

In de speelhal ging het er sportief en fanatiek aan toe. Kees Dekker, uitgerust van de cruise in Egypte, rook zijn kans en sloeg onverbiddelijk toe. De eerste partij won hij met kinderlijk gemak.
13-0. Toen ook nog Annemiek in de prijzen viel, wist hij niet hoe hij de planten in Maasdijk zou krijgen. Gemeentewerken van het Westland hoefde hij niet te bellen, daarmee is hij gebrouilleerd omdat hij zijn medewerking weigerde bij de aanleg van een kabeltje. Dus dan maar in de fietstassen bij Annemiek.
Er waren 7 prijswinnaars.
Nr1  Kees Dekker
Nr2 Roelien Voshol
Nr3 Ben Sijstermans
Nr4 Herman de Blij
Nr5 Chris Doesburg
Nr6 Rob Noordegraaf
Nr7 Annemiek Dekker

 

 

Drie prikprijzen gingen naar  Helga,Leny en Pauline
Achter de bar stonden Nany  en Suus. Toppertjes.
De volledige eindstand volgt later.