Orchideeëntoernooi 2024

Zondag 25 februari was het eerste clubtoernooi van 2024 : HET ORCHIDEEËNTOERNOOI. Door vakantie en ziekte was de groep aanwezigen iets kleiner maar niet minder enthousiast. Er waren 10 prachtige orchideeën waar om gestreden kon worden. De wedstrijdleiding had vooraf beslist dat de 7 hoogst geëindigden een prachtige orchidee konden winnen. Drie orchideeën waren voor de spelers die iets minder gescoord hadden. Vooral om deze plekken werd hard gestreden.

Na de twee gespeelde partijen was het tijd om de honger te stillen en iets te eten. Corrie, Hannie en Roelien hadden weer voor een tafel vol lekkere hapjes gezorgd. Hier werd gretig gebruik van gemaakt. De schalen waren allemaal leeg. Mooi compliment voor de organisatie.

Met een goed gevulde maag was het tijd voor de prijsuitreiking. Het was de dag van de Nel(lie/ly) ‘s . Op de eerste plaats eindigde Nellie Haak, Nelly Maarschalkerwaard werd verdiend tweede. Ook Nel Niemantsverdriet won een orchidee als een van de drie lucky losers. Annemiek, Mia, Piet, Helga en Rob werden ook de trotse bezitter van een prachtige orchidee. Vooral Rob was hier blij mee. Kon hij Corrie, die van een heerlijke vakantie in Zwitserland aan het genieten was, bij thuiskomst verrassen. De andere twee lucky losers waren Roelien en Sonja.

Yvon en Ad zorgden als professionals voor de drankjes. Roelien, Yvon en Andre bedankt voor jullie assistentie deze middag. Natuurlijk mogen we Hannie niet vergeten. Zij verdient een dikke pluim.

Het was weer een gezellig toernooi.

De Stand

 

Enkele sfeerfoto’s