NPC Markeer – Allez Tirer 4-4

In een koud Hoek van Holland moest het team van Allez Tirer het opnemen tegen de nr 1. Ze werden hartelijk ontvangen en getrakteerd op koffie, thee, kaas en worst. Markeer had de hal versierd met vlaggen omdat ze ontzettend blij waren dat wij er kwamen spelen.

Ger moest helemaal omrijden vanuit Vierpolders en ook deze keer was de combinatie met Marcel op papier beter dan in het echt. Ze speelden niet al te gelukkig. Martin had dikke snert  met worst van thuis meegenomen. Hij sopte zijn broodje kaas in het bekertje en smulde als een oude opa zonder gebit.
Zijn medespelers lagen krom van het lachen toen hij vertelde dat hij twee schildpadden had gekocht en dat hij kapitalen kwijt was aan sla en andijvie.

Hans trof veel  oud vrienden. Voor alle duidelijkheid, vrienden van vroeger.  Voor hem voelde het spelen bij Markeer  als thuiskomen.

Sjaan en Ben wonnen alle partijen. Een super gelegenheidsduo. De cake van Sjaan bevatte stimulerende stoffen want beiden gooiden werkelijk als ware kampioenen. Jammer dat ze maar drie partijen konden en mochten spelen.Marcel  had de winnende boule in zijn rechterhand, maar jammer genoeg wist hij niet het 13 punt te tireren.

Eindstand  4-4. Al met al een sportieve en gezellige middag.