NPC De goede worp – Allez Tirer 5-3

TWEEDE PLAATS VOOR ALLEZ TIRER BIJ DE NPC

 

Afgelopen zaterdag stond in het boulodrome aan de Haagse Hengelolaan de laatste wedstrijd van de Nationale Petanque Competitie van Allez Tirer op het programma. Tegenstander was De Goede Worp. Door privé omstandigheden konden Ben en John niet van de partij zijn. Sjaan en Anneke namen hun plaats in zodat het zestal weer compleet was. AT was al zeker van de tweede plaats in deze competitie, maar wilde toch ook nog deze wedstrijd winnen. Helaas lukte het niet. Na de eerste ronde werd het 2-1, de tweede ronde 4-1 en uiteindelijk stond er een eindstand van 5-3 in het voordeel van DGW op het scorebord.

Met 5 gewonnen wedstrijden, 5 gelijke spelen en slechts 2 verliespartijen heeft AT een prima resultaat neergezet. AT heeft hiermee zijn visitekaartje afgegeven in de regio.

In september begint de nieuwe competitie weer. Helaas is de belangstelling vanuit AT voor deze competitie niet groot. De tijd zal het leren of AT nog met een team mee gaat doen.

Alle spelers van AT aan deze nationale competitie en andere betrokkenen (bar, baan, keuken) worden hartelijk bedankt voor hun enthousiaste deelname. De omstandigheden waren toch niet altijd makkelijk.

Eindstand seizoen 2022/2023

  1. PV Markeer Hoek van Holland
  2. ALLEZ TIRER Maassluis
  3. De Goede Worp Den Haag
  4. JBC Vlaardingen
  5. JBC Zoetermeer
  6. ABA Rijswijk
  7. De Boel de Boule Roelofsarendsveen.