NPC Allez Tirer vs Markeer 5-3

De gasten uit Hoek van Holland, die al kampioen waren, werden getrakteerd op taart door de spelers van Allez Tirer. Het gebaar werd zeer gewaardeerd.

Wel moest Markeer beloven dat Allez Tirer tweede zou blijven. Ook al rook dit duidelijk naar omkopen of corruptie, er werd sportief en ook eerlijk gespeeld. Eén partij werd met 13-0  gewonnen en één met 0-13 verloren. De spelers van Markeer( zeker 10)  gaan 1x per jaar naar  een “ bevriende” club in binnen- of buitenland en trainen en spelen  daar dan meerdere dagen. Of dat het geheim is waarom ze kampioen zijn of omdat Marian het betaalt, dat weten we niet. Wel werd er met grote ogen naar onze teamcaptain gekeken, maar die riep meteen dat hij zijn portemonnee niet trekt. Wel heeft hij een etentje bij een Chinees restaurant  in Den Haag op 14-4 -2023 georganiseerd, maar wel op eigen kosten.

Achter de bar stonden deze keer Piet en Hannie. Zij zorgden ook deze keer weer voor lekkere hapjes, soep en drank. Het werd dankzij jullie een geslaagde dag. Bedankt.

De laatste wedstrijd van de NPC-competitie is tegen DGW op 15-4-2023  in Den Haag.
Enkele sfeerfoto’s