licentie downloaden

 

Omdat je lid bent van de NJBB, heb je hierbij toegang tot het persoonlijke account dat exclusief voor u is gecreëerd. Vanaf heden kunt u inloggen in de ledenmodule van de NjBB

Hierdoor is het mogelijk zelf jouw digtale licentie op te vragen.

Let op: Ben je met meerdere personen lid en gebruiken jullie hetzelfde e-mailadres?

In dit geval is het beter om niet met het e-mailadres in eerste instantie in te loggen. Gebruik de eerste keer je AllUnited relatienummer. Je hebt hierover een e-mail ontvangen van het bondsdbureau van de NJBB. Het proces werkt verder hetzelfde als hieronder aangegeven, alleen gebruik je het relatienummer in plaats van het e-mailadres. Heb je eenmaal je wachtwoord aangemaakt, dan kan je vanaf dat moment ook weer met je e-mailadres inloggen. Het wachtwoord bepaalt in dit geval welk persoonlijk account je te zien krijgt.

Hoe werkt dit?

Stap 1. Ga naar https://pr01.allunited.nl/index.php?section=NJBB
Stap 2. Daar zie je een blok ‘Inloggegevens’.
Stap 3. Vul bij het veld ‘Gebruikersnaam’ het bij onze vereniging bekende e-mailadres in. Stap 4. Klik op de link ‘Nieuw wachtwoord aanvragen’.

Je krijgt de volgende melding: Er is een nieuw wachtwoord verstuurd naar ‘e-mailadres’.

Krijg je de melding ’Gebruiker niet gevonden’? Neem dan contact op met de ledenadministrateur van de vereniging. De kans is groot dat het e-mailadres dan niet (goed) is ingevuld in de ledenadministratie.

Stap 5. Op het betreffende e-mailadres ontvang je vervolgens een e-mail met daarin een wachtwoord. Stap 6. Vul bij het veld ‘Wachtwoord’ het toegestuurde wachtwoord in (gaat het snelst via kopiëren/plakken) en klik op de button ‘Inloggen’.
Je komt daaropvolgend in een nieuw scherm waarin je het gestuurde wachtwoord in een eigen wachtwoord moet veranderen.

Stap 7. Vul bij ‘Huidige wachtwoord’ het toegestuurde wachtwoord weer in. Stap 8. Vul bij de twee velden daaronder je nieuwe eigen wachtwoord in.

Dit wachtwoord moet uit minimaal 6 tekens bestaan, waarvan minimaal 2 cijfers. Klik daarna op de button ‘Bewaren’.

Gedaan? Gefeliciteerd! Je account is nu actief.

Om je digitale licentie op te slaan op je telefoon kan je twee dingen doen, namelijk: 1. Login op je telefoon en bewaar het PDF bestand op jouw telefoon.
2. Stuur de licentie via je computer naar je e-mail en sla vanaf daar de PDF op.

 

 

1. Inloggen op je telefoon en het PDF bestand op jouw telefoon bewaren
Stap 1. Ga via in de browser van je telefoon naar https://pr01.allunited.nl/index.php?section=NJBB. Stap 2. Login in de ledenmodule
Stap 3. Klik links in het menu op ‘Digitale licentie’
Stap 4. Klik op de blauwe knop met ‘Licentiepas’. De licentiepas verschijnt nu op de telefoon.
Stap 5. Klik vervolgens op de download button. Hoe deze er uit ziet is afhankelijk van welke telefoon u gebruikt, maar de meest voorkomende buttons zien er ongeveer zo uit:

Stap 6. Vervolgens kan er uit een aantal opties gekozen worden, onder andere: “Zet in favorieten”, “Zet in leeslijst”, “Bewaar in bestanden”, “Kopieer” etc.

Stap 7. Het is persoonlijk wat jij de fijnste manier van opslaan vind, maar wij raden aan het bestand te “bewaren” zodat je deze altijd terug kan vinden.
Uiteraard is het ook mogelijk om de licentie te bewaren tussen jouw favorieten, zodat je deze altijd makkelijk terug kan vinden.

2. Stuur de licentie via je computer naar je telefoon

Stap 1. Ga via in de browser van je computer naar https://pr01.allunited.nl/index.php?section=NJBB. Stap 2. Login in de ledenmodule
Stap 3. Klik links in het menu op ‘Digitale licentie’
Stap 4. Klik op de blauwe knop met ‘Licentiepas’. De licentiepas verschijnt nu op het scherm.

Stap 5. Download de licentiepas en bewaar deze op de computer. Stap 6. Open je e-mail (browser of e-mailprogramma).
Stap 7. Stuur een e-mail naar jezelf met als bijlage de licentiepas. Stap 8. Open vervolgens de e-mail op jouw telefoon.

Stap 9. Bewaar de bijlage op je telefoon.

Als er vragen zijn, schroom dan niet om deze vraag te stellen aan de ledenadministrateur van je vereniging.