Ladiesday 7-7-2022

Donderdag 7-7-2022 streden 28 teams ( 2 teams kwamen niet opdagen) om de “ladiesdaytrofee. Vorig jaar ging die nog naar twee speelsters van Allez Tirer maar dit jaar was het team Anneke Heskes en Yvonne Koopman oppermachtig. Wat een ongelooflijke kanjers. Dit team kan met gemak een wildcard krijgen voor het EK in ’s Hertogenbosch. 3 partijen gespeeld en 38 winstpunten en maar 1 verliespunt.  Veni vidi vici stond er op de shirts Wat een souplesse, techniek en natuurlijk ook het onderlinge overleg.  Totaal geen kapsones maar terecht ware kampioenen.

Op de tweede plaats het team Gerda Klaasse en Sjaan Prinse. Tegenstanders betraden met bibberende knieën  het speelveld omdat dit team drie jaar geleden ook al kampioen was. En ook nu weer duurden de partijen vrij lang. Om iedere millimeter werd geknokt. De scheidsrechter ( Jacques Claessen) moest er aan te pas komen om uitsluitsel te geven wie er op “punt” lag.

Op de derde plek eindigden Coby vd Gaag en Han Truren. Ook zij wonnen met overmacht drie partijen. Chapeau!

 

 

Achter de bar stonden ook deze keer Jan en Piet. Ondanks meerdere blessures, bulten, wonden, blauwe en beurse plekken bedienden deze jongelingen alle dames met een glimlach. Dick trakteerde en sponsorde ook dit jaar weer zijn overheerlijke tosti’s met ham, kaas en vooral een snufje knoflook. De halve kantine rook naar dit lekkere aroma.  Hannie had voor iedere speelster een aardigheidje en Jacques ging voor alle dames door de knieën.

 

Het klassement  staat hieronder. Klik er gerust op.

 

Meerdere foto’s volgen nog!

 

Ladies day Eindklassement