Ladies Day bij Allez Tirer

Van storm Poly, die op 5 juli over Nederland raasde, was op 6 juli geen spoor meer te bekennen. Perfect weer om te boulen. Ladies Day bij Allez Tirer was dit jaar weer een groot succes.  De nieuwe wedstrijdcommissie had haar zaakjes keurig op orde. Omdat twee teams op het laatste moment niet kwamen opdagen, moest de wedstrijdleiding erg flexibel optreden. Heel professioneel werd het wedstrijdschema aangepast. Chapeau!

De heren achter de bar en de scheidsrechter zorgden er samen voor, dat de dames zich volledig konden concentreren op hun spel. Er werd weer op hoog niveau gegooid. Om iedere boule werd geknokt. De scheidsrechter (Bert van der Vaart) moest vaak uitsluitsel geven wie er op “punt” lag. Soepel ging hij door de knieën en aan zijn woord werd niet getornd. Na drie partijen boulen waren de winnaars bekend.

Hettie Hol en Corrie van Aart van vereniging les Francophiles waren de besten van allemaal. Drie gewonnen partijen en een plus van 30 punten.

 

Op de tweede plaats eindigden Jannie Bouman en Leny Gebuis van Allez Tirer. Drie gewonnen partijen en 21 pluspunten.

Op de derde plek eindigden Pauline Feelders en Map Smit van Allez Tirer. Zij hadden de volle winst en 16 pluspunten.

Hannie had  voor iedere speelster een cadeau en iedereen mocht om de beurt een prijs uitzoeken.

Achter de bar stonden deze keer Bert B, Ben,Piet en meesterbakker André. Hij toverde heerlijke tosti’s met ham, kaas en broodjes kroket of frikandel uit de airfryer.

 

Na een groepsfoto, een hapje en een drankje ging iedereen tevreden en blij weer naar huis

 

Het klassement staat hieronder.

Enkele sfeerfoto’s