Welkom bij Allez Tirer 

Allez Tirer is de Maassluise Jeu de Boulesclub. Wij zijn een vereniging met een eigen terrein en accommodatie aan de Albert Schweitzerdreef in het uiterste westen van de stad.

Jeu de boules is een sport voor jong en oud. Men kan het recreatief beoefenen maar het kan ook in competitie verband gespeeld worden. Er worden meerdere toernooien en wedstrijden georganiseerd.

Mocht u belangstelling hebben, kom gerust kijken en ervaar de gezelligheid van onze vereniging. Wilt u een keer een balletje meegooien om te kijken of deze sport iets voor u is, dan kan dat op meerdere dagen. Boules zijn aanwezig. Allez Tirer beschikt over 26 buitenbanen, verdeeld over 3 bakken. Eromheen liggen terrassen met stoelen en tafels. Naast de gezellige kantine hebben we een binnenhal met 10 banen. Zo kan er bij slecht weer en in de winter binnen gespeeld worden. Mocht u belangstelling hebben voor onze vereniging of heeft u nog vragen? Dan kunt u ons bellen of geheel vrijblijvend een keer langs komen op onze openingstijden.

Graag tot ziens.

De club is begonnen in 1991 en is aangesloten bij de Nederlandse Jeu de Boules Bond (NJBB). Opgericht 21 februari 1992 notariële akte.

 

Postadres van Allez Tirer      Lijsterlaan 52  3145 VJ  Maassluis

Speeltijden

Dinsdagavond: 19.30 – 23.00 uur.

Donderdagavond 19.30 – 23.00uur.(interne competitie )

Op vrijdagmiddag bestaat de mogelijkheid voor zowel leden als niet-leden om tussen 13.30 uur en 16.30 uur te spelen. Niet-leden betalen € 2,50 

Op zondagmiddag (wanneer er geen andere activiteiten zijn), kunnen leden van 13.30 uur tot 16.30 uur recreatief spelen.

Clubgebouw

Het clubgebouw is te bereiken via telefoonnummer: 010 59 90 686.