Grote lenteschoonmaak bij AT

Wat een opkomst! 14 leden van AT hadden gehoor gegeven aan de oproep om een grote schoonmaak te houden. Van half 10 tot ruim na 12 uur werd er driftig gewerkt. Geweldig!

Emmers sop, bezems, harken, schoffels, kruiwagens, staalborstels en noem maar op werden gebruikt om de accommodatie er weer tip top uit te laten zien. Stoelen, tafels, terrassen, banken en zelfs de ramen in de hal werden grondig aangepakt. Toen iemand het lied ” hey ho, hey ho, je krijgt het niet cadeau “wilde gaan zingen vluchtte iedereen de kantine in om te genieten van lekkere koek ( gesponsord door onze technisch dienst; Rob en Dick) en  cake ( met liefde en speciale roomboter gebakken door Nelly M. ). Ze zou hoge ogen gooien bij heel Holland bakt.

Oerhollandse gezelligheid en toen er oude verhalen uit de hoed werden getoverd, vertelde Anneke een smeuïg verhaal van heel lang geleden. ( als je nieuwsgierig geworden bent….tja ……jammer ik ga dat verhaal echt niet navertellen.)

Dick had ipv Nel Beppie meegenomen.  Ze lijkt sprekend op haar baasje. Wat een energie heeft dat hondje. Niet normaal.

Marijke stootte zich aan iets scherps en vertrok met een bloedend been naar huis. Sterkte en hopelijk valt het mee.

 

Iedereen bedankt en wie weet komt er nog een vervolg, maar….of Nelly dan weer cake bakt???????? en er koek geserveerd wordt????

 

Enkele sfeerfoto’s

 

 

Stoelen, tafels, terrassen, banken en ook de ramen in de hal werden grondig aangepakt.