Geslaagd 25e Mereltoernooi Allez Tirer

Het was warm op zondag 2 juni, maar dat was niet te merken aan het spel tijdens het 25e Mereltoernooi van AT. Vanwege de warmte waren er extra partytenten opgezet voor meer schaduw en iedere deelnemer kreeg een waterijsje. Het deelnemersveld bestond uit 44 teams. Ieder team speelde 5 partijen en er vonden spannende doubletten plaats.

 

Als winnaars kwamen Norma Bijl en Jesper van Eersel, uit de bus. Zij mochten een speciale trofee mee naar huis nemen. Op de 2e plaats eindigden Wim en Anneke Heskes. Helene Winterswijk en Constantijn Verwoerd, een team van AT, eindigden op de 3e plaats. Deze drie teams staan op de foto.

Omdat het deze keer het 25e Mereltoernooi was, kreeg ook het team dat op de 25e plek eindigde een prijs. De gelukkigen waren Hans en Anneke Roskam. De aanmoedigingsprijs ging naar het laagst geklasseerde team, dit keer waren dat Pim en Joyce Schwarzer.

 

Alle deelnemers kregen een leuk aandenken aan het 25e Mereltoernooi; een tosmunt met aan de ene kant het logo van Allez Tirer en aan de andere kant een merel plus logo van de sponsor Hego b.v.

Klassement het 25e Mereltoernooi 2019