Eerste nieuwe sponsorborden zijn een feit

Afgelopen donderdag mochten wij een nieuwe sponsor verwelkomen. De directeur, dhr. Reedijk, zoon van Dick Reedijk, kwam ze persoonlijk brengen en wij mochten  twee prachtige borden in ontvangst nemen. Ze zullen in onze boulodrome een mooie plek krijgen en Allez Tirer is blij en dankbaar.

Ook de zoon van Constantijn Verwoerd, Milan Verwoerd, heeft al toegezegd om een groot bord te willen sponsoren. Hij heeft een bedrijf in Scheveningen, Beleving aan Zee, waar bedrijfsuitjes maar ook uitjes voor particulieren worden georganiseerd.Het bord moet nog gemaakt worden.

Laten we hopen dat er nog meer sponsors volgen.

 

De oplettende petanquespeler heeft ook al ontdekt dat onze scoreborden aangevuld zijn met nog meer reclamebordjes. We mochten Fysico, Fenacoliuslaan 8, en Qdentity uit Maasland, als nieuwe sponsors verwelkomen. Hoe meer hoe beter is een bekend spreekwoord. Er zijn nog enkele plekken vrij. Voor € 50,- per jaar kunt u, familie, vrienden of bekenden, die een bedrijf hebben, een sponsorplekje bemachtigen.

Onze “oude en trouwe sponsors ” zoals Hego reiniging, Meat2Eat van slager Jaap Landman, kapper Jan Kies en Multi keukens en badkamers heel erg bedankt.

 

Dit jaar nemen we afscheid van onze trouwe sponsor Schilderbedrijf Bert van der Vaart. Hij hangt zijn potten en kwasten aan de wilgen en hoopt nog lang samen met Gerda van hun pensioen te kunnen genieten. Bedankt.