Allez Tirer – Les Francophiles clubontmoeting 20-20

Wat een ongelooflijk, leuke, gezellige en sportieve ontmoeting hadden we op zaterdag 4 maart tegen Les Francophiles uit Rotterdam. Allez Tirer kwam 1 team te kort maar gelukkig was er zoveel animo bij Les Francophiles dat zij met 11 teams kwamen en het team van Simon de Wit en Hans Pasma speelde daarom mee bij Allez Tirer. Tot de laatste partij bleef het spannend en niemand wist wie er ging winnen. Corrie opende de wedstrijd rond 11 uur met een beetje vertraging. In de tussentijd was er ruimte om een teamfoto te maken. Bij controle bleek dat Hannie hem weer gepeerd was.

Ze stond niet op de foto. Gelukkig kon een paparazzi  haar bij de bar verrassen en haar op de gevoelige plaat zetten.

Dick had zijn hoofd extra voor deze bijeenkomst ’s morgens om 6 uur geschoren en kwam met een zwarte muts op zijn strakke bol boulen. Hij rook heerlijk naar eau de toilette en leek 20 jaar jonger. Hij gooide als een jonge god.

De prijswinnaars:

1 Wim van de Graaf en Adrie van Huet

2 Ruud Pauptit en Hans Pasma

3 Bob Jonker en Annelies Jonker

 

Les Francophiles

 

Allez Tirer

 

Ron Snabel van Les Francophiles bedankte de wedstrijdleiding voor de gastvrijheid en het sportieve spel.en de prettige organisatie.  Meteen voegde hij er aan toe dat Allez Tirer van harte welkom is om de volgende clubontmoeting bij hen te komen spelen. Iedereen werd door de wedstrijdleiding in het ” bloemetje” gezet. Er waren voor de prijswinnaars mooie orchideeën en alle spelers kregen een bosje Amaryllis waar ze de komende weken van kunnen genieten bij de juiste verzorging. Beetje water geven en lief toespreken.

 

 

 

Enkele sfeerfoto’s

 

  

  

 

 

 

.