40 plus

Maandag 16 oktober 2023 vond het 40+ toernooi plaats bij Allez Tirer. Door wat afzeggingen was het weer even puzzelen voor de wedstrijdcommissie, maar natuurlijk geen probleem voor Corrie en Hannie. Om half elf stonden er 19 teams klaar voor de eerste van de vier wedstrijden. Er was 1 wachtpartij. Na het welkomstwoord door Corrie en de toelichting door scheidsrechter Jillis Godlieb op de regels kon er worden begonnen. Namens Allez Tirer deden er vijf teams mee.  Er waren zeer lange partijen en de vermoeidheid ging soms dan ook wel een beetje een rol spelen. De scheidsrechter moest meerdere malen met precisiegereedschap tot een besluit komen wie er lag. Maar dat werd allemaal zeer bekwaam gedaan. En zo kwam er rond de klok van vijf uur  ook weer een einde aan deze bouledag. Twee teams wonnen al hun partijen. Huub  en Cora van Leeuwen en Ernst Harms met Anna van Nielen werden respectievelijk eerste en tweede. Ben de Groot en Hans Meinders legden beslag op de derde plaats en het team van Allez Tirer dat op het laatste moment nog werd opgeroepen, te weten Rob Noordegraaf en Kees Dekker, mochten de vierde prijs in ontvangst nemen.  Dank aan de barbrigade voor de goede zorgen, de scheidsrechter en nogmaals een pluim voor de wedstrijdcommissie voor de organisatie.

 

De leeuwen zijn de koningen der dieren; de van Leeuwen de koning en de koningin van het 40+.

Met maar liefs 4 gewonnen partijen en een plus van 30 punten troefden zij iedereen af.

Ernst Harms met Anna van Nielen. 4 gewonnen en een plus van 24 .Ook een topprestatie, Chapeau!

 

Op de derde plaats de altijd vrolijke Hans Meinders en de goedlachse Ben de Groot. 3 gewonnen en een plus van 20 punten.

Op de 4de plaats, het haastig opgeroepen reserveteam Kees Dekker en Rob Noordegraaf van Allez Tirer. 3 gewonnen partijen en een plus van 17 punten.

Enkele sfeerfoto’s en de totale uitslag.