40+ maandagtoernooi


Maandag 16 januari werd het 40+ toernooi gehouden. Er waren twee teams met 4 gewonnen partijen. Achter de bar stonden Ad, Yvonne, Piet, Nel en Nelly. De gasten hoefden maar te kicken en ze werden bediend. Geweldig en bedankt. Jullie komen zeker in de hemel.

AT staat bekend in heel de regio om haar gastvrijheid. Spelers van heinde en verre kunnen er terecht om te boulen. Zelfs spelers die geopereerd zijn, herstellende of revalideren komen graag ook al wordt er met 1-13 verloren. Gezelligheid boven alles.

In de kantine was het aangenaam warm, maar in de hal werd er geklaagd dat het toch best fris was. Hannie was na een poosje het gezeur zo zat dat ze de euro voor de stookkosten terug gaf. Riet kon het niet laten en vertelde leuke en spannende verhalen. Gelukkig voor Ben dat de “ gebeurtenissen” verjaard zijn.  Ger en John hadden buikpijn van het lachen. Dick en Gerda, Ben en Riet die de vorige keer nog in de prijzen vielen, moesten zonder prijs naar huis. Gelukkig voor AT vielen Ger en John wel in de prijzen.

De prijswinnaars deze keer

1 Aad en Corrie den Tuinder 4 23 +

2 Anton den Boer en Bert Mulder 4 17

3 Hans Meinders en Ben de Groot 3 16

4 Henk van Elswijk en Marion v d Berg 3 16

5 Ger Hoogevorst en John Rijnders 3 15

6 Hans Fiedler en Alex v d Staay 3 13